Bij Verzekeringsadvies Turnhout staan onze klanten centraal en wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat zij de meest geschikte dekking tegen de beste prijs hebben. Daarom hebben wij, in tegenstelling tot een groot aantal financiële adviseurs, ervoor gekozen om volledig onpartijdig te blijven.

Waarom doen wij dit bij Verzekeringsadvies Turnhout? Omdat u toegang heeft tot alle grote verzekeringsmaatschappijen in Vlaanderen, kunt u er zeker van zijn dat u en uw gezin de beste, meest geschikte polis zullen krijgen, tegen de meest concurrerende prijs beschikbaar, naast het ontvangen van onpartijdig en onbevooroordeeld advies. Je huis verkopen met een bieden-vanaf-prijs

In tegenstelling tot een financieel adviseur bij een bank, werken wij niet voor een verzekeringsmaatschappij. Wij van Verzekeringsadvies Turnhout werken voor u, dus als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met u om de tafel zitten op een tijdstip en een locatie die u schikt en we zullen zien wat we kunnen doen om u te helpen.

Verzekeringsadvies Turnhout voor particulieren en bedrijven

Verzekeringsadvies LeuvenDé partner van Verzekeringsadvies Turnhout is een onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsmakelaar, die zich volledig inzet voor de bescherming van onze cliënten, nu en in de toekomst.

Maar al te vaak hebben we ontdekt, dat klanten niet het juiste advies krijgen, van andere verzekeringsmakelaars of adviseurs, ze worden niet geïnformeerd op het moment van advies, de diepgaande details, van wat hun polissen hen zullen dekken, of nog belangrijker wat ze hen niet dekken.  Bij Verzekeringsadvies Turnhout zijn we trots op het vinden van het meest geschikte product voor onze klanten, dat volledig aan hun behoeften en eisen voldoet, want levensverzekeringen zijn niet iets dat in één maat past.

Verzekeringsadvies Turnhout is toegewijd aan u, en het veiligstellen van de toekomst van u en uw gezin.  Vraag meer info, een afspraak of een offerte bij Verzekeringsadvies Halle. Onze partner zal u graag helpen.

 

CO2 NEUTRAL COMPANY
Antwerpselaan 38-39,
1000 Brussel
Tel: +32 2 318 15 51
Email: info@mysavings.be

Zoek je info over ” Riziv ” Als geconventioneerde arts, kinesitherapeut, tandarts, apotheker, logopedist en zelfstandig verpleegkundige krijgt u jaarlijks een bedrag van het RIZIV als tegenprestatie voor de tarieven waaraan u zich als geconventioneerde moet houden.


Verschillende verzekeringen

Hypotheekadvies – Moet u een hypotheekadviseur nemen? Het afsluiten van een hypotheek is een van de grootste financiële beslissingen die u zult nemen, dus het is belangrijk om het goed te doen. Deze gids helpt u uit te vinden of u een hypotheekadviseur moet nemen, waar u gratis advies kunt krijgen, hoe uw bank u kan helpen en welke vergelijkingswebsites u kunt raadplegen. Geldverstrekkers (meestal banken) en makelaars moeten advies geven wanneer zij u een hypotheek aanbevelen. Zij beoordelen het niveau van de hypotheekaflossingen die u zich kunt veroorloven, door te kijken naar uw inkomen, uw aflossingen en uw dagelijkse uitgaven. Dit betekent dat u uiteindelijk een hypotheek moet krijgen die aan uw behoeften voldoet.

Hoewel geldverstrekkers en makelaars in bijna alle gevallen advies moeten geven, kunt u er misschien voor kiezen het advies af te wijzen en uw eigen hypotheekdeal te vinden op basis van uw eigen onderzoek. Als u uw eigen hypotheek zonder advies kiest, wordt dit een “execution-only” aanvraag genoemd.

Testamenten, Trust & Executies: Stel de belangrijkste dingen in uw leven veilig voor uw dierbaren. Bij Verzekeringsadvies Ninove

Testamenten, Trust & Executies: Stel de belangrijkste dingen in uw leven veilig voor uw dierbaren. Bij Verzekeringsadvies Turnhout kunnen onze adviseurs ervoor zorgen dat uw familie geen complicaties krijgt na uw overlijden met onze juridisch bindende Wills en Trusts diensten.

Levensverzekering: Levensverzekeringen vormen het financiële vangnet voor uw gezin voor het geval er iets met u gebeurt. Best Policy heeft toegang tot elke aanbieder, zodat u de meest geschikte dekking voor u en uw gezin krijgt.

Bedrijfsfinanciering: Breidt u uw bedrijf uit en hebt u financiering nodig? Wilt u uw cashflow vergroten? Verzekeringsadvies Turnhout helpt u bij het vinden van de juiste bedrijfsleningen met of zonder onderpand en bedrijfsverzekeringsproducten.

VERZEKERINGSADVIESGROEP

Toegewijde service voor u en uw gezin
Verzekeringsadvies Turnhout beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in financiële dienstverlening
Toegang tot producten en diensten voor de hele markt
Verzekeringsadvies Turnhout staat voor Financiering en verzekering voor KMO’s
Verzekeringsadvies Turnhout en haar partners zijn onafhankelijke hypotheek- en levensverzekeringsmakelaars met dekking over  volledig Belgie. Verzekeringsadvies Turnhout  biedt een uitgebreide reeks diensten aan, waaronder hypotheken, beschermingsadviezen, begrafenis- en nalatenschapsplanning en het notarieel vastleggen van testamenten en trusts. Het team van Verzekeringsadvies Turnhout kan u het best mogelijke financiële advies geven face-to-face in onze kantoren, in het comfort van uw eigen huis of via de telefoon en e-mail. Wij zijn toegewijd aan het beschermen van onze klanten zowel nu als in de toekomst.